divendres

Duatlonet Benissa-Gata-Benissa

Hui últim dia de vacances estava pensant en fer algo diferent,i com se m'ha ocorregut de portar la bici per fi al taller a pegar-li un bon repassonet(el canvi,els frens,rodes,engrasar,llavar,etc) doncs he pensat en anar fins a Gata de Gorgos a portar la bici allí i després tornar corrent passant per la Font de la Mata i això he fet.
He eixit amb la camelback quasi plena i això sí sense casc perquè no hem cabria a la motxila al tornar i he procurat anar per camins i pistes sense fer cap trialera per no pegar-me cap bac.
En 40 minuts ja estava a Gata fent 13 km de recorregut passant per l'ajuntament de Benissa i pel camí vell de València i després per la carretera de Llíber fins al taller.
Deixe la bici i cap a Benissa agafant la carretera de Llíber fins a la pujada de Gata Residencial on agafe ja senda tota plena de pedres buscant el camí-pista que porta fins a la Font de la Mata,la pujada és dureta i a ratets vaig caminant de pressa,aplegant a la Font hem creue amb un nombrós grup d'estrangers(pareix que als d'ací no els agrade la mutanya) i després agafe una altra variant que dona al camí vell de valència que encara no havia fet mai.
Els trosset nou està xulo i amb molt de verd i després ja vé la baixada que dona al camí vell de valència i vec l'empastre que han fet,han formigonat tota una preciosa baixada i després ja senda i pista i cap a casa fent uns 13 km també més o menys i aplegant prou cansat a casa.

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz