diumenge

Duatló-cross Santapola 2011



Després de bona part de l'estiu de preparació hui ha sigut el gran dia,he provat el duatló amb Santi,Juanjo,Matíes i Miguel que ja era la tercera volta que participava en el duatló.

Impressionava vore tanta gent(algo més de 1200) i una llàstima que per la part nord d'Alacant o sud de València no façen cap de duatló ja que vist el boom de gent que hi participa es deuria fer algo.
També  hi ha que afegir que a mitjans d'agost ja es van tancar les inscripcions per ser massa gent ja.

L'eixida apretà de gent i moltíssima calor i he vist a Ricardo Vicens i allí he coincidit amb la gent d'eixaeslamarxa (pep,joseluis i pons) encara ells avui representaven a Ondara Triesport.

Jo m'he agafat en calma i així i tot apretes més que quan entrenes....que no ha sigut tot el que devia d'haver entrenat però bé,això era el que hi havia i es tractava d'aguantar prou bé i a la bici apretar un poc.


El tram de bici al principi rodava un poc per plà i poca pujada i després venia una pujadeta i ja començava la pista,passant prop d'una torre de vigia i prop del Faro i per zones de natura i on hi havia molta gent animant.
Jo he anat de menys a més i he disfrutat prou en el ràpid circuit que havia preparat la gent de Santa Pola i on estaven marcades perfectament les curves,les zones perilloses i tot molt ben organtizat,es nota que la gent de Santa Pola ho prepara tot a conciència.

Després de prop dels 19 km del circuit btt ha vingut l'últim i dur tram de 2'8 km i on costava molt agafar el ritme i he acabat la prova en 1 hora i 43 minuts quedant en la possició 1035 de 1200.

Després ja en l'avituallament final hi havia de tot,fruita,vàries begudes,samarreta,tovallola,més beguda i inclús massatges i tot.

 
P.D: agraïr a esportviu santa pola la cesió de les fotografies.

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz