dilluns

De ruta pels arcs d'Atanços,per la Xortà i el Morro Blau













Feia molt de temps que no pujava cap a Castell de Castells per fer una ruteta per allí i la preparació del Desafio Lurbel em va fer anar cap allí a buscar pistes,desnivell i zones boniques.
Començe a l'alt del Somo on deixe el cotxe,començe tranquilet trotant per la pista i en mitja horeta arribe a la zona dels Arcs d'Atanços,una meravella natural que tothom deuria de conèixer.
Allí gaudixc del paisatge i puje per una sendeta a vore que hi ha,vec un sender nou i enfile per ell a vore que em trobe i vec els Arcs des d'una altra panorámica encara més espectacular,la senda continue i faig un tram però vec que va baixant cap a l'ombria i recule perquè la meua idea era fer desnivell i anar per zones més corredores i deixe eixa zona per a un altre dia encara que lo espectacular que es veía em va fer dubtar si continuar.

Agafe una senda que puja i que vé a enganxar al camí que puja a la Font dels Teixos,puje i puje gaudint del bonic dia que feia amb frescoreta per l'ombria i una boníssima temperatura on pegava el solet.
Arribe a la Font després d'una bona estonet trotant per zones planetes i de poca pujada i carregue d'aigua i cap al cim de la Xortà,preciossa zona i on divises moltíssimes serres de les Marines.
Arribe al cim i contemple tot lo que tenim ahí a un tir de pedra,és una meravella la gran quantitat de serres que tenim al voltant.
Ja baixe i agafe una travessera cap al Morro Blau,un cim amb cert gust agredolç perquè és tot pista però hi havia que anar sumant metres,després recule i toca baixar una bona estona trotant cap a la Font novament on la meua primera idea era tornar fins al lloc d'eixida i pujar al Cocoll però el cansanci ja fa mella i no em quedava massa temps així que opte per baixar trotant i vaig a la Penya Escoda que està més propet i també és un lloc bonic.

A la fi arribe al cotxe després de 4 horetes i vint minuts i on divise la zona del Castellet i de la Canal i Mallà del Llop allà lluny i pense que només puga toca fer una visiteta.

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz